BSO

Kinderopvang Op Stoom in samenwerking met de Hannie Schaftschool

BSO De Stad is gehuisvest in het prachtige schoolgebouw van de Hannie Schaftschool. We zijn in het trotse bezit van een keuken waar we er flink op los bakken en koken. Natuurlijk is er ook in de BSO-ruimte toneellokaal genoeg te beleven. Net als in de gymzaal, trouwens. We houden ervan om lekker op pad te gaan, het bos in of naar de speeltuin in de buurt! BSO De Stad maakt deel uit van een uniek totaalconcept: een kinderdagverblijf, de Hannie Schaftschool en BSO onder één dak.

Lekker plekkie

Bij BSO de Stad is het goed toeven hoor, het voelt hier soms net als thuiskomen met al die leuke speelhoekjes. En de oudste kinderen van de BSO? Die hebben hun eigen stoere stek in het volledig gerenoveerde huisje op het schoolplein.

Wij werken samen met school

Dit doen we onder andere door een gezamenlijke inzet van het ‘positive behavior system’ (PBS). PBS krijgt veel aandacht op scholen. En terecht! Deze schoolbrede gedragsaanpak zorgt voor een positieve en sociale omgeving die het leren bevordert en die gedragsproblemen voorkomt of doet afnemen.

Ook voor jouw kind?

BSO de Stad is er voor kinderen van de Hannie schaftschool. Voor vragen over inschrijving of de locatie bel je ons via 023-2302004 of mail naar planning@opstoom.nl.

De BSO is open van maandag t/m vrijdag vanaf het moment dat school sluit tot 18.30 uur. Op studiedagen en in schoolvakanties is de BSO open van 07.30 tot 18.30. Je kind is ook welkom op de voorschoolse opvang: van 07.30 tot het moment dat school start.